Lirik Lagu Aan Anggita – Nangis Ketuwon

tarlink web id

Lirik Lagu Nangis Ketuwon – Aan Anggita

Blenak turu blenak mangan
Kaya kenen lagi demen wong lanang
Mangan sepulukan turu seliyepan
Awak rusak bli keurusan

Esuk sore sun nangisi
Bahwa rasa kaya kuat lan beli
Saban dina kula tetangisan
Banyu mata bli kewadahan
Mikiri bae kula ning sampean

Mung bisa ketuwon
Wong demen pengen kelakon

Nangis dina wengi
Kepengen dadi sawiji
Lamonan kula bli dadi siji
Suka mati gantung diri ning wit e pari

Esuk sore sun nangisi
Bahwa rasa kaya kuat lan beli
Saban dina kula tetangisan
Banyu mata bli kewadahan
Mikiri bae kula ning sampean

Mung bisa ketuwon
Wong demen pengen kelakon

Nangis dina wengi
Kepengen dadi sawiji
Lamonan kula bli dadi siji
Suka mati gantung diri ning wit e pari

Blenak turu blenak mangan
Kaya kenen lagi demen wong lanang
Mangan sepulukan turu seliyepan
Awak rusak bli keurusan

Esuk sore sun nangisi
Bahwa rasa kaya kuat lan beli
Saban dina kula tetangisan
Banyu mata bli kewadahan
Mikiri bae kula ning sampean

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here