Lirik Lagu Aan Anisa – Gandrung Kapilayung

tarlink web id

Lirik Lagu Gandrung kapiluyung – Aan Anisa

kang sewengi maning
Tulung baturana
Aja lunga dingin
Kula masih kangen
Apa kakang bli melas
Kula wong lagi demen

kakang kula pasrah
Kabeh ning sampean
Ngetan arep ngulon
Sing penting ketunggon
Kang kula ngucap ampun
Wis ngucap gandrung kapilayung

Luruh wong bagus pirang pirang
Luruh wong sugih ora kurang
Tapi sing kaya sampean
Wis pasti regane larang

Akeh wong lanang ora jujur
Demenane ngaku sedulur
Tapi sampean wong lugu
Kuen lanang sing tek luruh

kakang kula pasrah
Kabeh ning sampean
Ngetan arep ngulon
Sing penting ketunggon
Kang kula ngucap ampun
Wis ngucap gandrung kapilayung

Luruh wong bagus pirang pirang
Luruh wong sugih ora kurang
Tapi sing kaya sampean
Wis pasti regane larang

Akeh wong lanang ora jujur
Demenane ngaku sedulur
Tapi sampean wong lugu
Kuen lanang sing tek luruh

kang sewengi maning
Tulung baturana
Aja lunga dingin
Kula masih kangen
Apa kakang bli melas
Kula wong lagi demen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here