Lirik Lagu Aas Rolani – Asal Setia

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Asal Setia – Aas Rolani

Kula gelem kang kawin karo sampean
Sarate asal kakang masih dewekan
Sing gede kasih sayange tanggung jawab segalane
Welas asih lan maning asal setia

Tapi emong yen kakang wis duwe rabi
Kula watir cintane dibagi bagi
Arep luruh sing dewekan sing bli due kerepotan
Bagen duda sing penting eman lan sayang

Wong wadon bli beda pira kakang kabeh gan pada
Pengene disanjung lan dimanja manja

Kula gelem rumah tangga kakang asal setia
Kita wong luru kudu bareng nerima

Kula gelem kang kawin karo sampean
Sarate asal kakang masih dewekan
Sing gede kasih sayange tanggung jawab segalane
Welas asih lan maning asal setia

Wong wadon bli beda pira kakang kabeh gan pada
Pengene disanjung lan dimanja manja

Kula gelem rumah tangga kakang asal setia
Kita wong luru kudu bareng nerima

Kula gelem kang kawin karo sampean
Sarate asal kakang masih dewekan
Sing gede kasih sayange tanggung jawab segalane
Welas asih lan maning asal setia

Tapi emong yen kakang wis duwe rabi
Kula watir cintane dibagi bagi
Arep luruh sing dewekan sing bli due kerepotan
Bagen duda sing penting eman lan sayang

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here