Lirik Lagu Aas Rolani – Manuk Kreo

tarlink web id

Lirik Lagu Manuk Kreo – Aas Rolani

Manuk kreo gulune putih
Ati sedih
Yen di tinggal kekasih
Wis lawas sampean ninggal kula
Batin nangis
Ragane kaya kesiksa…

Apa kakang
Bli inget keturunan
Awan bengi
Anak loro nganti anti…
Yen arep turu takon bapane
Wis taunan
Sampean langka kabare
Manuk kreo gulune putih

Reff;
Ana rangda manjing sarung
Apa kakang lagi bingung
Kakang laka melase
Ning kula langka elinge

Gendul limun tutupe siji
Yen klalen inget ning janji
Kelingana ning anak rabi
Sing lawas di tinggal kari

Manuk kreo gulune putih
Ati sedih
Yen di tinggal kekasih
Wis lawas sampean ninggal kula
Batin nangis
Ragane kaya kesiksa…
Manuk kreo gulune putih

Ana rangda manjing sarung
Apa kakang lagi bingung
Kakang laka melase
Ning kula langka elinge

Gendul limun tutupe siji
Yen klalen inget ning janji
Kelingana ning anak rabi
Sing lawas di tinggal kari

Manuk kreo gulune putih
Ati sedih
Yen di tinggal kekasih
Wis lawas sampean ninggal kula
Batin nangis
Ragane kaya kesiksa…

Apa kakang
Bli inget keturunan
Awan bengi
Anak loro nganti anti…
Yen arep turu takon bapane
Wis taunan
Sampean langka kabare
Manuk kreo gulune putih

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here