Lirik Lagu Aas Rolani – Medial

tarlink web id

Lirik Lagu Medial – Aas Rolani

Pengene kula ngabdi ning laki
Susah lan seneng bareng nglakoni
Sayange kakang ora perduli
kaya bli puas ning rabi siji

Mambur bubur lan minyak wangi
Yen sampean balik ning rabi
Priwen arep bakti ning laki
Yen makan ati

Kencatol rangda sabrang kulon
Klalen rabi uga pengen kelon

Kegembang ning pelayan kafe
Kula rabi dianggap sepele
Nyiksa batin nyiksa perasaan
Deleng kakang ati selalu
medial medial medial medial
Tingake slalu gawe medial

Pengene kula ngabdi ning laki
Susah lan seneng bareng nglakoni
Sayange kakang ora perduli
kaya bli puas ning rabi siji

Mambur bubur lan minyak wangi
Yen sampean balik ning rabi
Priwen arep bakti ning laki
Yen makan ati

Kencatol rangda sabrang kulon
Klalen rabi uga pengen kelon

Kegembang ning pelayan kafe
Kula rabi dianggap sepele
Nyiksa batin nyiksa perasaan
Deleng kakang ati selalu
medial medial medial medial
Tingake slalu gawe medial

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here