Lirik Lagu Aas Rolani -Tangisan Tengah Wengi

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Tangisan Tengah Wengi – Aas Rolani

Semilir angin ning tengah wengi
Nembus ati sing lagi sedih
Nyawang sinare wulan
Sun kebayang sampean
Duh pujaan wis lawas pisahan

Kekasih kapan sampean teka
Bli tahan nandang kasmaran
Tetesan banyu mata
Teles nyirami pipi
Tek tangisi ning tengae wengi

Reff:
Kekasih dedonga awan lan bengi
Bli bakal mutus katresna
Sampean dadi pujaan

Kekasih sun sabar
Ngenteni janji
Bli bakal mutus katresna
Sampean dadi pujaan

Semilir angin ning tengah wengi
Nembus ati sing lagi sedih
Nyawang sinare wulan
Sun kebayang sampean
Duhpujaan wis lawas pisahan

Reff:
Kekasih dedonga awan lan bengi
Bli bakal mutus katresna
Sampean dadi pujaan

Kekasih sun sabar ngenteni janji
Bli bakal mutus katresna
Sampean dadi pujaan

Kekasih kapan sampean teka
Bli tahan nandang kasmaran
Tetesan banyu mata
Netes nyirami pipi
Tek tangisi ning tengae wengi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here