Lirik Lagu Ajeng Sekar Kirana – Eta Terangkanlah

tarlink web id
Lirik Lagu Eta Terangkanlah – Ajeng Sekar Kirana

Terangkanlah Eta Terangkanlah
Apa karna ana wong lian
Kita bagen ngalah
lamon wis bli suka ning diri kula

Kenang apa kakang sifate wis rada beda
Bengene cinta sekieyen wis ninggal lunga
Ibarat cinta Kaya wesi kenang karat
Kita wis terlanjur cinta berat

Terangkanlah Eta Terangkanlah
Deleng kita kaya wis bli suka
Apa salahe lan dosane ning sampeyane

Terangkanlah Eta Terangkanlah
Apa karna ana wong lian
Kita bagen ngalah
lamon wis bli suka ning diri kula

Terangkanlah terangkanlah yeyeh eta terangkanlah
Bengene cinta sekiyene wis tinggal lunga
Apa karna ana wong lian
Terangkanlah terangkanlah
Yen coba ngomonga
Apa sing salah kita
Ning diri kula terangkanlah

Kenang apa kakang sifate wis rada beda
Bengene cinta sekieyen wis ninggal lunga
Ibarat cinta Kaya wesi kenang karat
Kita wis terlanjur cinta berat

Terangkanlah Eta Terangkanlah
Deleng kita kaya wis bli suka
Apa salahe lan dosane ning sampeyane

Terangkanlah Eta Terangkanlah
Apa karna ana wong lian
Kita bagen ngalah
lamon wis bli suka ning diri kula

Terangkanlah Eta Terangkanlah
Deleng kita kaya wis bli suka
Apa salahe lan dosane ning sampeyane

Terangkanlah Eta Terangkanlah
Apa karna ana wong lian
Kita bagen ngalah
lamon wis bli suka ning diri kula

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here