Lirik lagu Ali Gangga Feat Aan Anitasari – Rahasia Cinta

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Rahasia Cinta – Ali Gangga Feat Aan Anitasari

Kula wis due laki
Kakang wis due rabi

Najan pada demene angel dadi sijine
Sun due laki sampean wis due rabi

Cintane uwis terlarang
Bli mungkin bisa barengan
Mung dadi rahasia cintane terhalang dosa

Mung dadi rahasia cinta

Reff:
Rasa keder ning pikiran
Ati gah rasane bimbang
Yen kangen sampean
Tapi kula mawas diri
Bli mungkin dadi sawiji
Sebab kula wis due laki

Kakang gah nok pada bae
Angel diilangakene kelingan bae
kelingan kenang emane
Kelingan kenang sayange
Rasa abot ninggalakene

Tapi kduu kepriben takdir nyatane sejen
Cukup dadi cerita aja nambah nambah dosa
Bareng bareng akhiri aja gawe geni

Cintane uwis terlarang
Bli mungkin bisa barengan
Mung dadi rahasia cintane terhalang dosa

Mung dadi rahasia cinta

Reff:
Rasa keder ning pikiran
Ati gah rasane bimbang
Yen kangen sampean
Tapi kula mawas diri
Bli mungkin dadi sawiji
Sebab kula wis due laki

Kakang gah nok pada bae
Angel diilangakene kelingan bae
kelingan kenang emane
Kelingan kenang sayange
Rasa abot ninggalakene

Tapi kduu kepriben takdir nyatane sejen
Cukup dadi cerita aja nambah nambah dosa
Bareng bareng akhiri aja gawe geni

Kula wis due laki
Kakang wis due rabi

Najan pada demene angel dadi sijine
Sun due laki sampean wis due rabi

Cintane uwis terlarang
Bli mungkin bisa barengan
Mung dadi rahasia cintane terhalang dosa

Mung dadi rahasia cinta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here