Lirik Lagu Ali Gangga – Perantauan

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Perantauan – Ali Gangga

Panas perih duh rasane
Nasibe dadi wong bli due
Kerja ning luar negri dadi tki

Cuma bisa kirim salam
Kanggo keluarga sing tek sayang
Setaun maning nembe kesanding

Reff:
Senajan rindu wis segunung
Coba tek kebendung
Senajan kangen tak tependam
Ning angen angen

Muga muga senok sing sabar
Nunggu kakang balik sing perantauan

Kakang usaha demi cinta
Lan cita cita
Najan sengsara
Kakang rela kanggo keluarga

Muga muga senok setia
Ngenteni sampe kakang teka

Reff:
Cuma bisa kirim salam
Kanggo keluarga sing tek sayang
Setaun maning nembe kesanding

Reff:
Senajan rindu wis segunung
Coba tek kebendung
Senajan kangen tak tependam
Ning angen angen

Muga muga senok sing sabar
Nunggu kakang balik sing perantauan

Kakang usaha demi cinta
Lan cita cita
Najan sengsara
Kakang rela kanggo keluarga

Muga muga senok setia
Ngenteni sampe kakang teka

Reff:
Cuma bisa kirim salam
Kanggo keluarga sing tek sayang
Setaun maning nembe kesanding

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here