Lirik Lagu Aly Zovano – Aja Salah Paham

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Aja Salah Paham – Aly Zovano

Nok aja salah paham
Kakang lagi ana urusan
Tentang kerja tentang usaha
Ora bakal kakang sulaya

Nok coba sing ngertia
Kakang kerja kanggo keluarga
Ora mikiri sing beli beli
Kakang sayang sehidup semati

Malam minggu kakang ketemuan
Jareku arep luruh hiburan

Rasa seneng rasane buyar
Lamon miyang karo keluarga
Tapi kien sih karo atasan
Kakang watir salah paham

Malam minggu kakang ketemuan
Jareku arep luruh hiburan

Rasa seneng rasane buyar
Lamon miyang karo keluarga
Tapi kien sih karo atasan
Kakang watir salah paham

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here