Lirik Lagu Aly Zovano – Ora Adil

tarlink web id

Lirik Lagu Ora Adil – Aly Zovano

Apa salah yen ana iri
Apa dosa yen rada cemburu
Wong sugih akeh wadone
Wong gede akeh gendakane

Apa wis hukum alam
Sing due dunya kuasa
Pada rabi loro
Ari sibadan boro boro

Ora adil ora adil ora adil

Wong susah ora keduman
Wong mlara bli manjing itungan
Wong gede pada wayuan
Wong cilik gah kesirian

Wong kere garing wadone
Wong cilik ora dlirik
Gawe ati cemburu
Duh sibadan durung payu

Apa salah yen ana iri
Apa dosa yen rada cemburu
Wong sugih akeh wadone
Wong gede akeh gendakane

Apa wis hukum alam
Sing due dunya kuasa
Pada rabi loro
Ari sibadan boro boro

Ora adil ora adil ora adil

Wong susah ora keduman
Wong mlara bli manjing itungan
Wong gede pada wayuan
Wong cilik gah kesirian

Wong kere garing wadone
Wong cilik ora dlirik
Gawe ati cemburu
Duh sibadan durung payu

Apa salah yen ana iri
Apa dosa yen rada cemburu
Wong sugih akeh wadone
Wong gede akeh gendakane

Apa wis hukum alam
Sing due dunya kuasa
Pada rabi loro
Ari sibadan boro boro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here