Lirik Lagu Anik Arnika – Suket Tangga

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Suket Tangga – Anik Arnika

Sing awit esuk sampe tekang ning temune
Bakti ning laki bli tek rasa ning pegele
Ora tek getuni sering tangi bengi
Najan awak greges tek ladeni

Dandan paesan bli kalah karo biduan
Supaya laki ning kula slalu kasmaran
Dasare sampean lanang mata ayam
Masih ngulati wong wadon lian

Semene ayune semene gemblenge
Wong lanang masih kurang trimane

Suket suket tangga nggoda nyulak mata
Bisa ngancuraken rumahtangga

Sing setia tetep wadon ning umah
Pait getire ikhlas rela nerima

Dandan paesan bli kalah karo biduan
Supaya laki ning kula tetep kasmaran
Dasare sampean lanang mata ayam
Masih ngulati wong wadon lian

Semene ayune semene gemblenge
Wong lanang masih kurang trimane

Suket suket tangga nggoda nyulak mata
Bisa ngancuraken rumahtangga

Sing setia tetep wadon ning umah
Pait getire ikhlas rela nerima

Sing awit esuk sampe tekang ning temune
Bakti ning laki bli tek rasa ning pegele
Ora tek getuni sering tangi bengi
Najan awak greges tek ladeni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here