Lirik Lagu Aronny Young ft Anggi Wm – Brayan Urip

Lirik Lagu Brayan Urip – Arony Young ft Anggi WM

Sabar nglakoni.. Bokat lagi di uji..
Pegel sabare.. Arep kapan senenge..
Aja ngresulah.. Yen nemoni susah..
Njaluk ampura.. Yen kula ngomong salah..
Sabar nglakoni.. Bokat lagi di uji..

Banyu bening nglibir katon iwake..
Priwen carane nyandak lan ngakalane..

Kudu sabar Lan wekel usahane..
Kakang yakin pasti ana hasile..

Brayan urip., Kita ning dunya..
Aja sampe, iri `karo tangga…

Sabar nglakoni.. Bokat lagi di uji..
Pegel sabare.. Arep kapan senenge..
Aja ngresulah.. Yen nemoni susah..
Njaluk ampura.. Yen kula ngomong salah..
Sabar nglakoni.. Bokat lagi di uji..

Banyu bening nglibir katon iwake..
Priwen carane nyandak lan ngakalane..

Kudu sabar Lan wekel usahane..
Kakang yakin pasti ana hasile..

Brayan urip., Kita ning dunya..
Aja sampe, iri `karo tangga…

Sabar nglakoni.. Bokat lagi di uji..
Pegel sabare.. Arep kapan senenge..
Aja ngresulah.. Yen nemoni susah..
Njaluk ampura.. Yen kula ngomong salah..
Sabar nglakoni.. Bokat lagi di uji..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here