Lirik Lagu Ayu Sanjaya – Jaluk Ampura

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Jaluk Ampura – Ayu Sanjaya

Kang kula jaluk ampura
Bokat,,kudune,cerita,,..
Sun bengen pernah ngingkari
Ninggali anak lan,,laki,,..

Rong taun,pisah lan kluarga
Kegembang,cinta sing,, bli nyata,,.
Getune lara ning,,ati,,.
Ngianati,cinta sing sejati,,.
Kang kula jaluk ampura,,..

Banyu mata,,… Niba bli krasa,,
Nalika,,. Kelingan kluarga,,.

Kakang kula,,,. Jaluk ampura,,.
Sebab kula,,. Ngerasa salah lan dosa,,.
Sun arep sujud,,sembah ning kluarga
Duh kakang,,. Jaluk ampura,,

Rong taun,pisah lan kluarga
Kegembang,cinta sing,, bli nyata,,.
Getune lara ning,,ati,,.
Ngianati,cinta sing sejati,,.
Kang kula jaluk ampura,,..

Banyu mata,,… Niba bli krasa,,
Nalika,,. Kelingan kluarga,,.

Kakang kula,,,. Jaluk ampura,,.
Sebab kula,,. Ngerasa salah lan dosa,,.
Sun arep sujud,,sembah ning kluarga
Duh kakang,,. Jaluk ampura,,

Kang kula jaluk ampura
Bokat,,kudune,cerita,,..
Sun bengen pernah ngingkari
Ninggali anak lan,,laki,,..

Rong taun,pisah lan kluarga
Kegembang,cinta sing,, bli nyata,,.
Getune lara ning,,ati,,.
Ngianati,cinta sing sejati,,.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here