Lirik Lagu Cindy Artika – Lanang Basang

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Lanang Basang – Cindi Artika

Dasare ya sampean wong lanang
si hidung belang
keciri matane mata wadon

Ana sing rada meleng wis pasti bli kesuwen
Dasare wong lanang rai wadon
Ijo bae deleng bokong bokong bokong

Reff:
Yen deleng wadon wis pasti nyorong

Sing penting ana gelung e bae
Lanang lanang rada basang
Tukang nglayab luruh wadonan

Ana sing rada meleng wis pasti bli kesuwen
Dasare wong lanang rai wadon
Ijo bae deleng bokong bokong bokong

Reff:
Yen deleng wadon wis pasti nyorong

Sing penting ana gelung e bae
Lanang lanang rada basang
Tukang nglayab luruh wadonan

Kunjungi juga lirik lagu yang lainnya dari Cindy Artika Demene Mateng

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here