Lirik Lagu Dadang Anesa – Dagang Opak

tarlink web id

Lirik Lagu Dagang Opak – Dadang Anesa

Kabrean nasibe kula
Due laki sungkan mekaya
Wong wadon luruh rejeki
Supaya aja kelanti

Wong lanang kapan elinge
Kerjaane maen catur bae
Kelalen ning anak rabi
Bli mikir kepengen sugih

Lamon bli dagang opak esuke ora nempur
Dasar wong lanang nglunjak sedina dina nganggur

Kula dagangan opak kanggo ngempani anak
Laki langka melase arep kapan kerjane

Dagan opak gulane di cocar kacir
Awak rusak selalu makan pikir

Wong lanang kapan elinge
Kerjaane maen catur bae
Kelalen ning anak rabi
Bli mikir kepengen sugih

Lamon bli dagang opak esuke ora nempur
Dasar wong lanang nglunjak sedina dina nganggur

Kula dagangan opak kanggo ngempani anak
Laki langka melase arep kapan kerjane

Dagan opak gulane di cocar kacir
Awak rusak selalu makan pikir

Kabrean nasibe kula
Due laki sungkan mekaya
Wong wadon luruh rejeki
Supaya aja kelanti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here