Lirik Lagu Dadang Anesa – Remekan Beling

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Remekan Beling – Dadang Anesa

Pecah atine kaya remekan beling
Laki due niat pengen kawin maning

Kaya separoh angan melayung metung
Waktu sun weruh laki selingkuh

Mati sesigar awak terasa kaku
Waktu sun weruh arep diwayu
Pecah atine kaya remekan beling
Laki due niat pengen kawin maning

Reff:
Kula cuma dianggep sebatur
Dianggo mung nalika butuh

Kaya ketutup mata batine
Sayange kula ning laki langka katone
Kula ibarat ban serep
Rabi sing wis ora dianggep

Mati sesigar awak terasa kaku
Waktu sun weruh arep diwayu
Pecah atine kaya remekan beling
Laki due niat pengen kawin maning

Reff:
Kula cuma dianggep sebatur
Dianggo mung nalika butuh

Kaya ketutup mata batine
Sayange kula ning laki langka katone
Kula ibarat ban serep
Rabi sing wis ora dianggep

Kaya separoh angan melayung metung
Waktu sun weruh laki selingkuh

Mati sesigar awak terasa kaku
Waktu sun weruh arep diwayu
Pecah atine kaya remekan beling
Laki due niat pengen kawin maning

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here