Lirik Lagu Dede S – Sakri

tarlink web id

Lirik Lagu Sakri – Dede S

Sakri nangapa sira tega nyakiti
Sakri nangapa sira tega ngingkari
Padahal bengen ngomong setia
Nang apa skien sira sing ngayal

Sakri nangapa kien wis ora eling
Sakri nangapa kien wis kawin maning
Padahal bengen wani sumpah pocong
Tetep setia bli bakal kegleyong Sakri…

Inget ning purwajah sinar
Nalika bareng sengsara
Kita wong loro berburu tandur
Mangan bli mangan sing penting ngumpul

sakri klalen ning sejarah
Bengen kalah waktu susah
Sekien bareng urip wis enak
Sampean klalen rabi lan anak

Sakri nangapa kien wis ora eling
Sakri nangapa kien wis kawin maning
Padahal bengen wani sumpah pocong
Tetep setia bli bakal kegleyong Sakri…

Inget ning purwajah sinar
Nalika bareng sengsara
Kita wong loro berburu tandur
Mangan bli mangan sing penting ngumpul

sakri klalen ning sejarah
Bengen kalah waktu susah
Sekien bareng urip wis enak
Sampean klalen rabi lan anak

Sakri nangapa kien wis ora eling
Sakri nangapa kien wis kawin maning
Padahal bengen wani sumpah pocong
Tetep setia bli bakal kegleyong Sakri…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here