Lirik Lagu Dedi Yohana – Aja Watir

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Aja Watir – Dedi Yohana

Nok wong ayu aja lok ngomong mengkonon
Kakang ngerti ning perasaan wong wadon
Gampang sedih lan gampang ketuwon
Ati ngenes yen demen ora ketunggon

Terus terang dudu kakang bli sayang
Mampan ngerti kakang duwe anak rabi
Aja watir kakang masih bisa bagi
Ning waktu lan uga ning rejeki

Seumpama sing tua ngomong setuju
Aja watir tak kawin tapi di wayu

Sing percaya bli bakal di beda-beda
Arep adil sing enom karo sing tua
Kudu sabar lan panarima
Wadon sabar dadi isine suwarga

Terus terang dudu kakang bli sayang
Mampan ngerti kakang duwe anak rabi
Aja watir kakang masih bisa bagi
Ning waktu lan uga ning rejeki

Seumpama sing tua ngomong setuju
Aja watir tak kawin tapi di wayu

Sing percaya bli bakal di beda-beda
Arep adil sing enom karo sing tua
Kudu sabar lan panarima
Wadon sabar dadi isine suwarga

Nok wong ayu aja lok ngomong mengkonon
Kakang ngerti ning perasaan wong wadon
Gampang sedih lan gampang ketuwon
Ati ngenes yen demen ora ketunggon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here