Lirik Lagu Dedy S – Wong Mlarat

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Wong Mlarat – Dedy S

Nyawang gunung Katone Suwung
Nyawang segara ombak ombakan
Pikir bingung rasa keduhung
Dadi wong lanang
Mlarat ora kejagan Maaa

Ngrasa kitane wong mlarat
Rabi maksa jaluk pegat
Lantaran cuma sepele
Bli Weruh wis ganti lanange

Bokat kita wis kudune
Anak pisah karo emboke
Lagi edan lanang sejen
Karo anak laki dewek kelalen
Haa haa haa haa haa
Haa haa haa haa haa

Kadiran sira masih gembleng
Dadi rangda akeh wong lanang demen

Tingkae sira kaya artis
Ngaku laris tapi ora micis

Bokat kita wis kudune
Anak pisah karo emboke
Lagi edan lanang sejen
Karo anak laki dewek kelalen
Haa haa haa haa haa

Haa haa haa haa haa

Kadiran sira masih gembleng
Dadi rangda akeh wong lanang demen

Tingkae sira kaya artis
Ngaku laris tapi ora micis

Ngrasa kitane wong mlarat
Rabi maksa jaluk pegat
Lantaran cuma sepele
Bli Weruh wis ganti lanange

Bokat kita wis kudune
Anak pisah karo emboke
Lagi edan lanang sejen
Karo anak laki dewek kelalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here