Lirik Lagu Delon Mahesta – Dudu Mantu Pilihan

tarlink web id

Lirik Lagu tarling Dudu Mantu Pilihan – Delon Mahesta

Isin isin wirang bagen sora dilakoni
Pengen dadi siji karo sang pujaan ati
Najan wong tua ora setuju
Kita dadi calon mantu
Tekade ning ati kita bli bakal mundur
Isin isin wirang bagen sora dilakoni

Memang tek akui kita dudu sing dipilih
Ning wong tuane sing diluruh sugih dunya
Umah gedong mobil mewah
Supaya anake ora sengsara

Tapi kudu priben kita cuma
Wong susah bli due harta
Mangkat isuk nganggo sore
Olih bengi nggo sukiki
Apa mungkin bakale dipilih
Duh gusti kang maha kuasa
Moga moga jodoh kula

Isin isin wirang bagen sora dilakoni
Pengen dadi siji karo sang pujaan ati
Najan wong tua ora setuju
Kita dadi calon mantu
Tekade ning ati kita bli bakal mundur
Isin isin wirang bagen sora dilakoni

Memang tek akui kita dudu sing dipilih
Ning wong tuane sing diluruh sugih dunya
Umah gedong mobil mewah
Supaya anake ora sengsara

Tapi kudu priben kita cuma
Wong susah bli due harta
Mangkat isuk nganggo sore
Olih bengi nggo sukiki
Apa mungkin bakale dipilih
Duh gusti kang maha kuasa
Moga moga jodoh kula

Isin isin wirang bagen sora dilakoni
Pengen dadi siji karo sang pujaan ati
Najan wong tua ora setuju
Kita dadi calon mantu
Tekade ning ati kita bli bakal mundur
Isin isin wirang bagen sora dilakoni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here