Lirik Lagu Dewi Kirana – Aja Dipindo

tarlink web id

Lirik Lagu Aja Dipindo – Dewi Kirana

Duh wong lanang kula emong dipindo
Krasa lara waktu diwayu loro
Rabi siji ora kuat ngempani
Kula emong yen arep Dibaleni

Wis sepian kula pernah diwayu
Lara pikir yen bengi bli bisa turu
Rumah tangga boro-boro mekaya
Sandang pangan sering jaluk ning mertua

Reff:
Kakang mikira anake wis jaluk kawin
Sing dadi bapane masih bli weruh isin
Kula bli tahan lamon cintane wayuan
Bagen pegatan kula dadi rangdaan
Yen maksa pujare kono kula emong dipindo

Wis sepian kula pernah diwayu
Lara pikir yen bengi bli bisa turu
Rumah tangga boro-boro mekaya
Sandang pangan sering jaluk ning mertua

Reff:
Kakang mikira anake wis jaluk kawin
Sing dadi bapane masih bli weruh isin
Kula bli tahan lamon cintane wayuan
Bagen pegatan kula dadi rangdaan
Yen maksa pujare kono kula emong dipindo

Duh wong lanang kula emong dipindo
Krasa lara waktu diwayu loro
Rabi siji ora kuat ngempani
Kula emong yen arep Dibaleni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here