Lirik Lagu Dewi Kirana – Itung Itungan Dosa

tarlink web id
Lirik Lagu Itung Itungan Dosa – Dewi Kirana

Pirang balen, digawa demenan
Pirang taun, digawa wayuwan..
Tapi kula, slalu nerima
Tetep rukun, ning rumah tangga..

Kien kula sing kenang hilap,
Ngaku slah gawe hianat..
Sewu ampun jaluk maaf,
Tapi angger kula dipegat..

reff:
Yen wong wadon salah sepisan,
Ora ngupai ampunan..

Salahe dewe ora nyadari,
Bli ketungan nyakiti rabi..
Lamon itung itungan dosae,
Kakang uga akeh salahe..

Kien kula sing kenang hilap,
Ngaku slah gawe hianat..
Sewu ampun jaluk maaf,
Tapi angger kula dipegat..

reff:
Yen wong wadon salah sepisan,
Ora ngupai ampunan..

Salahe dewe ora nyadari,
Bli ketungan nyakiti rabi..
Lamon itung itungan dosae,
Kakang uga akeh salahe..

Pirang balen, digawa demenan
Pirang taun, digawa wayuwan..
Tapi kula, slalu nerima
Tetep rukun, ning rumah tangga..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here