Lirik Lagu Dewi Kirana – Kesingkur

tarlink web id
Lirik Lagu Dewi Kirana – Kesingkur

Kenangan indah sing tek alami,
Bli bakal sirna tumekang pati..
Najan raga pisah,
nanging wis nempel ning jiwa,
Sun bli bisa pudar masih peka..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Kenangan indah sing tek alami,
Bli bakal sirna tumekang pati..
Najan raga pisah,
nanging wis nempel ning jiwa,
Sun bli bisa pudar masih peka..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here