Lirik Lagu Dewi Kirana – Ora Sengaja

tarlink web id

Lirik Lagu Ora Sengaja – Dewi Kirana

Apa mungkin kula bisa tepung siji
Karo kakang sing duweni anak rabi
Terlanjur kula wis sayang sampean
Terlanjur sayang.

Kangelan ngapus cintane sampean
Bli bisa ngilangaken tetep kelingan
Pribasa mlaku ning seduwure geni
Kula lakoni.

Nyandung dalan nraka
Kula demen wong duwe keluarga
Kula ngerti ngrusak ning rumah tangga
Cintane dosa.

Ora sengaja cinta sing teka ora sengaja
Wit-uwite karo
Godong-godonge kula nerima
Kesandung dalan neraka
Demen ning wong duwe anak lan rabi

Kangelan ngapusi cintane sampean
Bli bisa ngilangaken tetep kelingan
Pribasa mlaku ning seduwure geni
Kula lakoni.

Nyandung dalan nraka
Kula demen wong duwe keluarga
Kula ngerti ngrusak ning rumah tangga
Cintane dosa.

Ora sengaja cinta sing teka ora sengaja
Wit-uwite karo
Godong-godonge kula nerima
Kesandung dalan neraka
Demen ning wong duwe anak lan rabi

Apa mungkin kula bisa tepung siji
Karo kakang sing duweni anak rabi
Terlanjur kula wis sayang sampean
Terlanjur sayang.

Kangelan ngapusi cintane sampean
Bli bisa ngilangaken tetep kelingan
Pribasa mlaku ning seduwure geni
Kula lakoni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here