Lirik Lagu Apa Tambane – Dian Anic
Kang kulane demen Ning
kakang kulane kangen
Kelingan bae wong demen apa tambane
Awan lan bengi ning ati slalu mikiri
Mung cuma siji wong
lanang sing tek senengi
Bli bakal pan luruh ganti
Kula watir ora sehati
Rela kula dikawin sampean
Najan kurang sandang kurang mangan
Pasrah rela korban demi cinta
Asal kelakon karo sampean
Seminggu… Kula kelayu
Sewulan… Kula kelingan
Awan lan bengi ning ati slalu mikiri
Mung cuma siji wong
lanang sing tek senengi
Bli bakal… Pan luruh ganti
Kula watir… Ora sehati….
Rela kula dikawin sampean
Najan kurang sandang kurang mangan
Pasrah rela korban demi ciNta
Asal kelakon karo sampean
SemiNggu… Kula kelayu
Sewulan… Kula kelingan
Kang kulane demen ning kakang
Kulane kangen
Kelingan bae wong demen apa tambane
Awan lan bengi ning ati slalu mikiri
Mung cuma siji woNg
lanang sing tek senengi
Bli bakal…. pan luruh ganti
Kula watir…. ora sehati