Lirik Lagu Dian Anic – Melekan Wadon

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Melekan Wadon – Dian Anic

Bli krasa kakang wis sejen
Ora sepisan bae
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon

Yen nelpon umpet umpetan
maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone kula rabine
Berhak nakonane

Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon
ALesan melekan bayi apa melekan wadon

Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luwih bahaya yen wis melekan bareng

Yen nelpon umpet umpetan
maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone kula rabine
Berhak nakonane

Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon
ALesan melekan bayi apa melekan wadon

Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luwih bahaya yen wis melekan bareng

Bli krasa kakang wis sejen
Ora sepisan bae
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon

Yen nelpon umpet umpetan
maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone kula rabine
Berhak nakonane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here