Lirik Lagu Dian Anic – Pengen Disayang

dian anic pengen disayang mp3 lirik tarling.web.id
dian anic pengen disayang mp3 lirik tarling.web.id

Lirik Lagu Tarling Pengen Disayang – Dian Anic

Kang kakang ana ning endi
Sampe kula ngulati
Apa bli eling ning rabi

Kang kulane kesepian
Ning umahe dewekan
Ora bisa boncengan

Kakang apa wis bli kangen
Apa wis bli demen
Kulane ning kene butuh
Butuh kasih sayange
Aja aja kakang wis due selingkuhan
Ati remuk aja gawe tambah betataran

Kang sedina bli ketemu
Rasa kaya seminggu
Wis lawas bli mai bumbu

Ho ho kang kula wis ora tahan
Pengen kangen kangenan
Turu bari guyonan

Ning endi anane sih kakang
Kula ning kene kesepian
Ibarat wulan laangka lintang
Urip sun peteng pendelengan

Duh kakang sayang gage balik balik yang
Kula wis ora tahan pengene disayang
Aja sampe kang kula ngaggur dewekan
Mengko kula bisa dadi karatan

Kakang apa wis bli kangen
Apa wis bli demen
Kulane ning kene butuh
Butuh kasih sayange
Aja aja kakang wis due selingkuhan
Ati remuk aja gawe tambah betataran

Kang sedina bli ketemu
Rasa kaya seminggu
Wis lawas bli mai bumbu

Ho ho kang kula wis ora tahan
Pengen kangen kangenan
Turu bari guyonan

Ning endi anane sih kakang
Kula ning kene kesepian
Ibarat wulan laangka lintang
Urip sun peteng pendelengan

Duh kakang sayang gage balik balik yang
Kula wis ora tahan pengene disayang
Aja sampe kang kula ngaggur dewekan
Mengko kula bisa dadi karatan

Kunjungi juga
Download Lagu MP3 Dian Anic РPengen Disayang  
Download Lagu MP3 Dian Anic – Pengen Disayang Versi Organ
Kumpulan Lagu Dian Anic

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here