Lirik Lagu Tarling hayalan Cinta – Diana Sastra

Hayalan cinta ngayal ning duwur mega
Cumbu mesra karo sampean
memadu cinta kita wong loro
Ngucap janji saling setia

Jembatan balerang cinta kula terhalang
Nelangsa kelangan sampean
Rasa bli sanggup urip dewekan
Batin kesiksa ning hayalan

Reff:
Demene kula ora bisa ganti
Cuma kakang sing tak demeni

Kenangan cinta mung ning lamunan
Kapan bae dadi kenyataan
Hayalan cinta karo sampean
Muga muga dadi kenyataan

Jembatan balerang cinta kula terhalang
Nelangsa kelangan sampean
Rasa bli sanggup urip dewekan
Batin kesiksa ning hayalan

Reff:
Demene kula ora bisa ganti
Cuma kakang sing tak demeni

Kenangan cinta mung ning lamunan
Kapan bae dadi kenyataan
Hayalan cinta karo sampean
Muga muga dadi kenyataan

Hayalan cinta ngayal ning duwur mega
Cumbu mesra karo sampean
memadu cinta kita wong loro
Ngucap janji saling setia

Jembatan balerang cinta kula terhalang
Nelangsa kelangan sampean
Rasa bli sanggup urip dewekan
Batin kesiksa ning hayalan