Lirik Lagu Diana Sastra – Kedanan Lanang

tarlink web id

Lirik Lagu Kedanan Lanang – Diana Sastra

mengkenen lagi kedanan lanang
cengar-cengir dewekan
kaya kenang kesurupan
nglamun gemuyu nangis dewekan

wong ganteng tulung aja tegelan
kula demen sampean demene kepatiwasan
mung siji kakang sing kanggo tamba

pegel dodok sikil sampe kesemutan
nunggu kakang najan katon seklayaban

rindu kula ning sampean bli ketahan
sumedote ati kepengen barengan

pribasane lintang ngalih munggia driji
sekuwayang..yen bli dadi siji…

wong ganteng tulung aja tegelan
kula demen sampean demene kepatiwasan
mung siji kakang sing kanggo tamba

pegel dodok sikil sampe kesemutan
nunggu kakang najan katon seklayaban

rindu kula ning sampean bli ketahan
sumedote ati kepengen barengan

pribasane lintang ngalih munggia driji
sekuwayang..yen bli dadi siji…

mengkenen lagi kedanan lanang
cengar-cengir dewekan
kaya kenang kesurupan
nglamun gemuyu nangis dewekan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here