Lirik Lagu Tarling Kembang Muntaha – Diana Sastra

Wangine kembang muntaha
Megare ning bengi slasa
Durung ngrena durung sempurna
Lamon durung bareng seumah

Kaliang kabur kanginan
Yen wong demen slalu kelingan
Lunga nyengkal ndodok nyengkal
Nyengkal bae ning pikiran

Reff:
Duh kang mas menea dolan
Demene aja sing kadoan

Wong ganteng aja isin isin
Kulane wis gelemn dikawin

Kaliang kabur kanginan
Yen wong demen slalu kelingan
Lunga nyengkal ndodok nyengkal
Nyengkal bae ning pikiran

Reff:
Duh kang mas menea dolan
Demene aja sing kadoan

Wong ganteng aja isin isin
Kulane wis gelemn dikawin

Wangine kembang muntaha
Megare ning bengi slasa
Durung ngrena durung sempurna
Lamon durung bareng seumah