Lirik Lagu Diana Sastra – Kepincut Tangga

tarlink web id

Lirik Lagu Kepincut Tangga – Diana Sastra

Tiwas kerja tek lakoni
Kerja apa tek lakoni
Enak blenak tek lakoni
Panas perih tek lakoni
Padu aja ngongkon kula
ning luar negri. …..

Kerja kuli tek lakoni
Mangkat esuk balik bengi
Panas perih tek lakoni
Enak blenak tek lakoni
Padu aja ngongkon kula
ning luar negri. …..

Nyata bae nyata. …
Laki kepincut ning tangga. …
Nyata bae nyata. …
Laki maksa ning arabia. …

Wis akeh contone. …
Laki pada bli setia. …
Wis akeh buktine. …
Ning rabi biasa bae. …
Rong taun. …

Ya. … yang. …..
Wis teka
Ya. … yang. …..
Nyatane. …..
Ya. … yang. …..
Nyata bae nyata. …

Kerja kuli tek lakoni
Mangkat esuk balik bengi
Panas perih tek lakoni
Enak blenak tek lakoni
Padu aja ngongkon kula
ning luar negri. …..

Nyata bae nyata. …
Laki kepincut ning tangga. …
Nyata bae nyata. …
Laki maksa ning arabia. …

Wis akeh contone. …
Laki pada bli setia. …
Wis akeh buktine. …
Ning rabi biasa bae. …
Rong taun. …

Ya. … yang. …..
Wis teka
Ya. … yang. …..
Nyatane. …..
Ya. … yang. …..
Nyata bae nyata. …

Tiwas kerja tek lakoni
Kerja apa tek lakoni
Enak blenak tek lakoni
Panas perih tek lakoni
Padu aja ngongkon kula
ning luar negri. …..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here