Lirik Lagu Diana Sastra – Kirim Doa

tarlink web id

Lirik Lagu Kirim Doa – Diana Sastra

Jam 12 kirim doa ning wong tua..
Sepi nguwong arep maca kitab suci..
Wis lawas kakang due rasa cinta..
Mung isin arep ngomong ora wani..

Ning pesantren tempate wong nuntut ilmu
Lanang wadon nurut printae kiai..
Sing bengen kakang tek tunggu-tunggu
Najan tek tunggu arep ngomong ora wani..

Sekien..wis terang..
Kakang demen wong ayu..kakange sayang..
Lahir batin..kula terima..
Ora isin wong ganteng..kulane cinta..

Kota mekah tempate jema’ah haji..
Ning arafah tempate sembayang Qodho..
Harta benda..kakang ora tek pikiri..
Rumah tangga..bahagia kita wong loro..

Jam 12 kirim doa ning wong tua..
Sepi nguwong arep maca kitab suci..
Wis lawas kakang due rasa cinta..
Mung isin arep ngomong ora wani..

Ning pesantren tempate wong nuntut ilmu
Lanang wadon nurut printae kiai..
Sing bengen kakang tek tunggu-tunggu
Najan tek tunggu arep ngomong ora wani..

Sekien..wis terang..
Kakang demen wong ayu..kakange sayang..
Lahir batin..kula terima..
Ora isin wong ganteng..kulane cinta..

Kota mekah tempate jema’ah haji..
Ning arafah tempate sembayang Qodho..
Harta benda..kakang ora tek pikiri..
Rumah tangga..bahagia kita wong loro..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here