Lirik Lagu Diana Sastra – Manuk Dara sepasang

tarlink web id

Lirik Lagu Manuk Dara Sepasang – Dian Sastra

Rasa seneng sun nyawang
Manuk dara sepasang
Katone bebas pisan ora akeh pikiran
Mangan dadak luru tapi ora ilok padu
Iku pertandane wong loro pada setia
Wis tentu uripe bakal nemu bahagia
Kula rasa kesirian pengen due pasangan

Lamon kula olih jodoh
Manuk dara kanggo conto
Wong rumah tangga siji sarate
Saling ampura kesalahane

Lanange dugal wadone kudu ninggal
Wadon ngumbangi lanange aja ngladeni
Ora bakal nemoni tukar
Asal sabar lan tawakal
Pedoman rumah tangga nasehate wong tua

Lamon kula olih jodoh
Manuk dara kanggo conto
Wong rumah tangga siji sarate
Saling ampura kesalahane

Lanange dugal wadone kudu ninggal
Wadon ngumbangi lanange aja ngladeni
Ora bakal nemoni tukar
Asal sabar lan tawakal

Rasa seneng sun nyawang
Manuk dara sepasang
Katone bebas pisan ora akeh pikiran
Mangan dadak luru tapi ora ilok padu
Iku pertandane wong loro pada setia
Wis tentu uripe bakal nemu bahagia
Kula rasa kesirian pengen due pasangan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here