Lirik Lagu Diana Sastra – Putri Ong Tien Nio

tarlink web id

Lirik Lagu Putri Ong Tien Nio – Diana Sastra

putri ong tien nio,
saking negri tartar..
kpengen temon, sunan gunung jati..

dipinpin dening.. panglima perang tartar
kang jenengane ..kepengen mutih..

gawane putri,.keramik porselen..
piring lan guci,barang raja`ganam
minangka bukti ..ora bakal kelalen
ning anak ~putu “kang mulasaran..

hey..kabeh wong cerbon“
ya ikih ,,putri sejati..
ketemu sepangkon,
pengene dadi sawiji…

hey..kabeh wong cerbon
ya ikih.. putri sejati..
ketemu sepangkon,
pengene ..dadi sawiji..

gunung amparan..
go pengeling ngeling
sekabeh umat,muslimin muslimat
kaweruan ira,,putri rara sumandi
garwane wali,utabi jaman..

hey..kabeh wong cerbon
ya ikih.. putri sejati..
ketemu sepangkon..
pengene dadi sawiji..

hey..kabeh wong cerbon
ya ikih.. putri sejati..
ketemu sepangkon..
pengene dadi sawiji..

putri ong tien nio,
saking negri tartar..
kepengen temon ,sunan gunung jati“
dipinpin dening,panglima perang tartar
kang jenengane..kepengen mutih..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here