Lirik Lagu Diana Sastra – Rossi

tarlink web id

Lirik Lagu Rossi – Diana Sastra

Ooh rossi..sampean ana ning endi
Kula pegel ngulati,
Sampe setengah,mati..
Oh rossi..apa bli sampe hati
Ninggal aken kula kari
Lunga tanpa permisi
Bagen sampen langka,
Kula tetep setia,
Kula ora ~bakal sulaya..

Ohh rossi..sampean ana ning endi
Kula pegel ngolati..
Sampe setengah mati…

Haduh…..
Rindu…
Haduh…

Bagen kula ana sing goda,
Tapi kula ..tetep setia….

Bagen kula, akeh sing ngrayu
Tapi kula ..ora keliru….
Kulane, masih suka
Kulane, masih tresna
Karo rossi ,wong sing tek puja..
Oh rossi..sampean ana ning endi
Kula pegel ngulati,sampe setengah,mati..

Haduh…
Rindu…
Haduh..

Bagen kula ana sing goda,
Tapi kula ..tetep setia..

Bagen kula akeh sing ngrayu..
Tapi kula ..ora keliru..
Kulane, masih suka
Kulane, masih tresna
Karo rossi ,wong sing tek puja..

Oh rossi..sampean ana ning endi
Kula pegel ngulati,sampe setengah mati..
Oh rossi..apa bli sampe hati
Ninggal aken kula kari
Lunga tanpa permisi..
Bagen sampen langka,
Kula tetep setia,
Kula ora ~bakal sulaya..

Ohh rossi..sampean ana ning endi
Kula pegel ngulati..
Sampe setengah mati…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here