Lirik Lagu Tarling Wayu Pitu – Diana Sastra

Najan urip serba kecukupan
Tapi ati kang bli bisa tenang
Kaya kenen temen urip wayuan
Saban dina slalu nunggu giliran

Kali Gondang desane Bedulan
Tuku Klapa ning desa Meguh
Sandang sanding sandung wis kecukupn
Tapi kula diwayu sampe Pitu

Najan kula dadi rabi ke Lima
Tapi kula cintane bli kira-kira
Desa Kroya akeh wong angon Bebek
Laki kula due rabi pating tlektek

Asal bisa kang mbagi waktune
Bokat bentrok aja sampe dikroyok
Kali Gondang desane Bedulan
Tuku Klapa ning desa Meguh
Sandang sanding sandungwis kecukupan
Tapi kula diwayu sampe Pitu

Najan kula dadi rabi ke Lima
Tapi kula cintane bli kira-kira
Desa Kroya akeh wong angon Bebek
Laki kula due rabi pating tlektek
Asal bisa kang mbagi waktune

Bokat bentrok aja sampe dikroyok
Najan urip serba kecukupan
Tapi ati kang bli bisa tenang
Kaya kenen temen urip wayuan
Saban dina slalu nunggu giliran

Kali Gondang desane Bedulan
Tuku Klapa ning desa Meguh
Sandang sanding sandung wis kecukupan
Tapi kula diwayu sampe Pitu