Lirik Lagu Tarling Buka Lawang – Dina Mariana

Wis aja nyiksa kula yen kakang ora suka
Aja dinambang dawa aterna ning wong tua
Kula emong dadi korban
Sering digebug sampean

Rumah tangga metaunan
Saban bengi tunggu lawang
Doyan pisan demenan
Rabi dianggep bujang
Umah dianggep setamplat
Nembe teka terus mangkat

Reff:
Yen ora cinta kakang pegaten kula
Aja dinambang dawa
Kula batin kesiksa

Kapan asie due laki kakang
Mung cuma untunge lara bae pikiran
Dumi mimi duh mama
Tulungi badan kula

Rumah tangga metaunan
Saban bengi tunggu lawang
Doyan pisan demenan
Rabi dianggep bujang
Umah dianggep setamplat
Nembe teka terus mangkat

Reff:
Yen ora cinta kakang pegaten kula
Aja dinambang dawa
Kula batin kesiksa

Kapan asie due laki kakang
Mung cuma untunge lara bae pikiran
Dumi mimi duh mama
Tulungi badan kula

Wis aja nyiksa kula yen kakang ora suka
Aja dinambang dawa aterna ning wong tua
Kula emong dadi korban
Sering digebug sampean

Rumah tangga metaunan
Saban bengi tunggu lawang
Doyan pisan demenan
Rabi dianggep bujang
Umah dianggep setamplat
Nembe teka terus mangkat