Lirik Lagu Dina Mariana – Langka Trimane

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Langka Trimane – Dina Mariana

Nok gelema bae karo kang thenggo
Lamon gelem karo kg thenggo
Uripe di jamin…
Di jamin soten
Di jamin sering nggetokena banyumata

Wong lanang laka trimane
Semene kula sayange
Turu atis tek kemuli
Lara awak tek obati
Saking demen ning laki

Laki sing tek psti pusti
Ora bsa mawas diri
Ati kula panas pisan
Di lelara ning sampean
Maen minum lan demenan

Reff
Sengsara badan kula di kawin sampean
Sedina dina turun tangis nahan lara

Kuate ati bli kaya tanggul betonan
Rusake diri wong lanang doyan demenan

Wong wadon nasehati mendelik nyewoti
Bari gebugi…..

Laki sing tek pusti pusti
Ora bisa mawas diri
Ati kula panas pisan
Di lelara ning sampean
Maen minum lan demenan

Reff
Sengsara badan kula di kawin sampean
Sedina dina turun tangis nahan lara

Kuate ati bli kaya tanggul betonan
Rusake diri wong lanang doyan demenan

Wong wadon nasehati mendelik nyewoti
Bari gebugi….

Wong lanang laka trimane
Semene kula sayange
Turu atis tek kemuli
Lara awak tek obati
Saking demen ning laki

Laki sing tek pusti pusti
Ora bisa mawas diri
Ati kula panas pisan
Di lelara ning sampean
Maen minum lan demenan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here