Lirik Lagu Tarling Lara Ati – Duniawati

Lara ati saban dina saban bengi
Mikiri pujaan kang wis ninggal kari
Ning pikiran kaya kuat kaya beli
Ning tekade kaya kaya bagen mati

Sekien sun lagi digawe lara
Ning pujaan kang bengene setia
Saiki isun lagi rasa kelingan
Janji bengen jare kuh emong pisahan

Duu….h kelingan pujaan
Wis lawas kita pisahan
Yen bengi sun rasa kaimpi
Yen turu kaya ora lali

Mengkenen sun lagi nandang cecoba
Muga muga ya allah kula kang kuat iman
Pribasane damar gede nang duwuran
Kaya kenen wong demen rasa kangelan

Lara ati saban dina saban bengi
Mikiri pujaan kang wis ninggal kari
Ning pikiran kaya kuat kaya beli
Ning tekade kaya kaya bagen mati

Sekien sun lagi digawe lara
Ning pujaan kang bengene setia
Saiki isun lagi rasa kelingan
Janji bengen jare kuh emong pisahan

Duu….h kelingan pujaan
Wis lawas kita pisahan
Yen bengi sun rasa kaimpi
Yen turu kaya ora lali

Mengkenen sun lagi nandang cecoba
Muga muga ya allah kula kang kuat iman
Pribasane damar gede nang duwuran
Kaya kenen wong demen rasa kangelan