Lirik Lagu Eddy Zacky – Ribut Karo Mertua

tarlink web id
Lirik Lagu Ribut Karo Mertua – Eddy Zacky

Ora Isin Ora Wirang
Ning Sekabeh Lingkungan
Wong Salah Ketara
Wong Bener Ketenger

Bokat Dadi Cerita
Ribut Karo Mertua
Tapi Kita Rumasa Ora Gawe Masalah
Urusan Rumah Tangga
Sampe di Kongkon Pisah..

Bener Omonge Uwong Mertua Memang Sombong
Lamon Mantune Sugih Pasti Di Puji-Puji..
Barang Kita Wong Melarat
Mangan Dadak Gegulat
Tapi Kita Wis Pasrah
Karo Kang Maha Kuasa

Satu Antara Dua Sira Milia
Apa Milih Wong Tua Apa Ning Kita…

Bokat Dadi Cerita
Ribut Karo Mertua
Tapi Kita Rumasa Ora Gawe Masalah
Urusan Rumah Tangga
Sampe d Kongkon Pisah

Bener Omonge Uwong Mertua Memang Sombong
Lamon Mantune Sugih Pasti Di Puji-Puji..
Barang Kita Wong Melarat
Mangan Dadak Gegulat
Tapi Kita Wis Pasrah
Karo Kang Maha Kuasa

Satu Antara Dua Sira Milia
Apa Milih Wong Tua Apa Ning Kita…

Ora Isin Ora Wirang
Ning Sekabeh Lingkungan
Wong Salah Ketara
Wong Bener Ketenger

Bokat Dadi Cerita
Ribut Karo Mertua
Tapi Kita Rumasa Ora Gawe Masalah
Urusan Rumah Tangga
Sampe d Kongkon Pisah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here