Lirik Lagu Edy Gombloh – Eman Sunate

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Eman Sunate – Edy Gombloh

Dudu sombong dudu kadiran
Wani ngomong kenang kenyataan
Sedawane jagat masih kurang lanang
Bukti nyata wadon gelem wayuan

Jagat rusak karna pergaulan
Karo prawan masih larang lanang
Pribasane jakarta kota metropolitan
Jual cinta mung kanggo kepuasan

Eman sunate Wong lanang larang regane
Blajara mikir mengko ning akibate

Aja clamitan Asal wadon lumayanan
Akeh contone Bujangan sing dadi korban
Kerasa larane wong sunat akeh modale
Jagat rusak karna pergaulan
Karo prawan masih larang lanang
Pribasane jakarta kota metropolitan
Jual cinta mung kanggo kepuasan

Eman sunate Wong lanang larang regane
Blajara mikir mengko ning akibate

Aja clamitan Asal wadon lumayanan
Akeh contone Bujangan sing dadi korban
Kerasa larane wong sunat akeh modale
Jagat rusak karna pergaulan
Karo prawan masih larang lanang
Pribasane jakarta kota metropolitan
Jual cinta mung kanggo kepuasan

Jagat rusak karna pergaulan
Karo prawan masih larang lanang
Pribasane jakarta kota metropolitan
Jual cinta mung kanggo kepuasan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here