Lirik Lagu Ega Gebbyca – Yuyu Kangkang

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Yuyu Kangkang – Ega Gebbyca

 

Wis setaun kula ditinggal laki
Ora dipegat lan ora ditonggoni
Kakang lunga karo wong wadon lian
Kelara-lara ati panas ati perih

Yuyu kangkang sikile sanga
Sun kelayu, kelayu ning kakang
Inget bae ning kasih sayange
Kakang tega ninggal kari kula
Yuyu kangkang sikile sanga

Tandur.. Ngoyos, nggo nyumponi bocah
Kakang tega lelara badan kula
Tandur.. Ngoyos, nggo nyumponi bocah
Kakang tega ninggal kari kula
Aja dumeh kula demen bae
Aja dumeh kula nrima bae

Yuyu kangkang sikile sanga
Sun kelayu, kelayu ning kakang
Inget bae ning kasih sayange
Kakang tega ninggal kari kula
Yuyu kangkang sikile sanga

Tandur.. Ngoyos, nggo nyumponi bocah
Kakang tega lelara badan kula
Tandur.. Ngoyos, nggo nyumponi bocah
Kakang tega ninggal kari kula
Aja dumeh kula demen bae
Aja dumeh kula nrima bae

Yuyu kangkang sikile sanga
Sun kelayu, kelayu ning kakang
Inget bae ning kasih sayange
Kakang tega ninggal kari kula
Yuyu kangkang sikile sanga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here