Lirik Lagu Tarling Dudu Wadon Murahan – Eka Jayanti

Senajan kakang duwe wajah ganteng
Tapi terus terang kula bli seneng

Senajan kakang anake wong sugih
Tapi sori sori kula beli ngelih
Jare uwong kakang mata keranjang
Jare uwong kakang doyan demenan
Kula wedi digawa wayuan

Senajan kakang duwe wajah ganteng
Tapi terus terang kula bli seneng

Reff:
Kakang kula dudu wadon murahan
Ora gampang kegembang ning wong lanang

Najan sampean gawa mobil sedan
Tapi kula dudu wadon geleman
Duh kakang wis mana gage lunga
Aja ngrayu ngrayu ning kula

Senajan kakang duwe wajah ganteng
Tapi terus terang kula bli seneng

Reff:
Kakang kula dudu wadon murahan
Ora gampang kegembang ning wong lanang

Najan sampean gawa mobil sedan
Tapi kula dudu wadon geleman
Duh kakang wis mana gage lunga
Aja ngrayu ngrayu ning kula

Senajan kakang duwe wajah ganteng
Tapi terus terang kula bli seneng