Lirik Lagu Ella Susanti – Diem Diem Bae ( Dirubung Lamuk )

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Diem Diem Bae ( Dirubung Lamuk ) – Ella Susanti

Kang ngomong aja meneng meneng bae
Kang jujur aja pura pura bae
Fotone sapa ning dompet sampean
Kula curiga ati penasaran

Kang ngaku baka bengi mendi bae
Kang kien sampean rubah sifate
Sering keluyuran mangkat begadang
Rabi ning umah turu dewekan

Kang ngomong aja meneng meneng bae

Reff:
Dilawani dirubung lamuk
Sun duwe laki ora didumuk dumuk

Apa sampean duwe sing anyar
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan
Duh kakang coba terang terangan

Kang ngaku baka bengi mendi bae
Kang kien sampean rubah sifate
Sering keluyuran mangkat begadang
Rabi ning umah turu dewekan

Kang ngomong aja meneng meneng bae

Reff:
Dilawani dirubung lamuk
Sun duwe laki ora didumuk dumuk

Apa sampean duwe sing anyar
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan
Duh kakang coba terang terangan

Kang ngaku baka bengi mendi bae
Kang kien sampean rubah sifate
Sering keluyuran mangkat begadang
Rabi ning umah turu dewekan

Kang ngomong aja meneng meneng bae

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here