Lirik Lagu Ella Susanti – Wong Ireng

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Wong Ireng – Ella Susanti

Gawe kelingan bae
Wonge ireng rupane
Manis ning gemuyune
Aduh tobat ora kuat nyanggane

Awan dadi bayangan
Bengi slalu kelingan
Kulane demen pisan
Ning sampean kula rasa kedanan
Kula rasa kedanan

Reff:
Ning pribasane bonteng petak palawija
Senajan blesak kulane suka trima

Ora perduli uwong arep ngomong apa
Kula cinta kulane banget tresna

Jambu alas murag ning pangkon
Kula wis lawas pengen kelakon

Awan dadi bayangan
Bengi slalu kelingan
Kulane demen pisan
Ning sampean kula rasa kedanan
Kula rasa kedanan

Reff:
Ning pribasane bonteng petak palawija
Senajan blesak kulane suka trima

Ora perduli uwong arep ngomong apa
Kula cinta kulane banget tresna

Jambu alas murag ning pangkon
Kula wis lawas pengen kelakon

Gawe kelingan bae
Wonge ireng rupane
Manis ning gemuyune
Aduh tobat ora kuat nyanggane

Awan dadi bayangan
Bengi slalu kelingan
Kulane demen pisan
Ning sampean kula rasa kedanan
Kula rasa kedanan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here