Lirik Lagu Enjejifa Feat Yuni Sahara – Kunci Rumah Tangga

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Kunci Rumah Tanggaa – Enjejifa Feat Yuni Sahara

Kunci rumah tangga
Kudu bareng nerima
Enak di lakoni
Blenak bareng jalani

Ibarat mengko
Lamon uis dadi siji
Kakang bakal setia
Lan arep sayang ning rabi

Yen wis dadi siji
Kula due jalukan
Sing eman ning kula
Ugha bari wong tua

Kakang gah ngarti
Jalukane senok siji
Sing eman kluarga
Lan ugha ning anak rabi

Kunci rumah tangga
Kudu bareng nerima

Reff:
Rumah tangga
Yen pengen seneng
Najan uripe mlarat
Asal bareng

Duit akeh wong ayu
Bli go jaminan
Lamon rumah tanggae
Sering tukaran

Wong loro bareng jani
Setia sampe mati
Blenak bareng nglakoni
Sampe mati

Yen wis dadi siji
Kula due jalukan
Sing eman ning kula
Ugha bari wong tua

Kakang gah ngarti
Jalukane senok siji
Sing eman kluarga
Lan ugha ning anak rabi

Kunci rumah tangga
Kudu bareng nerima

Reff:
Rumah tangga
Yen pengen seneng
Najan uripe mlarat
Asal bareng

Duit akeh wong ayu
Bli go jaminan
Lamon rumah tanggae
Sering tukaran

Wong loro bareng jani
Setia sampe mati
Blenak bareng nglakoni
Sampe mati

Kunci rumah tangga
Kudu bareng nerima
Enak di lakoni
Blenak bareng jalani

Ibarat mengko
Lamon uis dadi siji
Kakang bakal setia
Lan arep sayang ning rabi

Yen wis dadi siji
Kula due jalukan
Sing eman ning kula
Ugha bari wong tua

Kakang gah ngarti
Jalukane senok siji
Sing eman kluarga
Lan ugha ning anak rabi

Kunci rumah tangga
Kudu bareng nerima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here