Lirik Lagu Erna Dilanika – Demen Selewatan

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Demen Selewatan – Erna Dilanika

Lawas demenan karo sampean
Kapan sun diajak ning pelaminan
Duh kakang kula tetep sayang
Senajan kakang ning kula beli kelingan

Aja sokat nuduh kula nyeleweng
Padahal sampean sing wis klalen
Kula wadon kang duweni perasaan
Nunggu kakang lawas sampe metaunan

Reff:
Duh kakang apa beli kelingan
Ning kula sampean ngomonge sayang
Tapi kula nerima senajan ati wis lara
Dasar wong lanang demene mung sementara

Duh kakang apa bli kelingan
Ning kula sampean ngomonge sayang
Mungkin cuma kayalan cinta kanggo dolanan
Dasar wong lanang demene mung selewatan

Aja sokat nuduh kula nyeleweng
Padahal sampean sing wis klalen
Kula wadon kang duweni perasaan
Nunggu kakang lawas sampe metaunan

Reff:
Duh kakang apa beli kelingan
Ning kula sampean ngomonge sayang
Tapi kula nerima senajan ati wis lara
Dasar wong lanang demene mung sementara

Duh kakang apa bli kelingan
Ning kula sampean ngomonge sayang
Mungkin cuma kayalan cinta kanggo dolanan
Dasar wong lanang demene mung selewatan

Aja sokat nuduh kula nyeleweng
Padahal sampean sing wis klalen
Kula wadon kang duweni perasaan
Nunggu kakang lawas sampe metaunan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here