Lirik Lagu Erna Farvisa – Duilen Kula

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Duilen Kula – Erna Farvisa

Separoh batin Kaya masih ketinggalan
Ning bapane bocah sing wis dadi mantan

Angel nguculakene demene ora pudar
Ati durung bisa nrima wong anyar

Ning ati cilik terus terang masih demen
Yen kudu jujur kula masih ngarepaken

Tekane dudu niliki anak terus balik
Tapi bari duilen kulane kedik…

Najan sering nyoba
Sun blajar ndemeni
Wong lanang sejen
Tapi bli puas masih demen wong lawas

Kadang ati sing ngrasa
Kaya wong kapiasem
Mikiri sampean
Ngaboti mantan sing wis langka kaitan

Ning ati cilik terus terang masih demen
Yen kudu jujur kula masih ngarepaken

Tekane dudu niliki anak terus balik
Tapi bari duilen kulane kedik…

Najan sering nyoba
Sun blajar ndemeni
Wong lanang sejen
Tapi bli puas masih demen wong lawas

Kadang ati sing ngrasa
Kaya wong kapiasem
Mikiri sampean
Ngaboti mantan sing wis langka kaitan

Separoh batin kaya masih ketinggalan
Ning bapane bocah sing wis dadi mantan

Angel nguculakene demene ora pudar
Ati durung bisa nrima wong anyar

Ning ati cilik terus terang masih demen
Yen kudu jujur kula masih ngarepaken

Tekane dudu niliki anak terus balik
Tapi bari duilen kulane kedik…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here