Lirik Lagu Esin Zahira – Cuma Semono

tarlink web id

Lirik Lagu tarling Cuma Semono – Esin Zahira

Kula emong dadi wadon
Kanggo omongane uwong
Yen kakang abot ning mana
Putusaken cinta kula

Kula emong rebutan lanang
Isin wirang ning bebaturan
Yen kakang cinta ning kula
Aja kesuwen kita nikah

Reff:
Jalukane kula cumponi kebutuhan
Cukup sandang lan pangan
Umah mewah lan mobil sedan

Kula nerima lamon kakang bener cinta
Cinta setulus murni
Eman sayang cuma ning istri
Mung cuma semono aja sampe kakang tempo

Kula emong rebutan lanang
Isin wirang ning bebaturan
Yen kakang cinta ning kula
Aja kesuwen kita nikah

Reff:
Jalukane kula cumponi kebutuhan
Cukup sandang lan pangan
Umah mewah lan mobil sedan

Kula nerima lamon kakang bener cinta
Cinta setulus murni
Eman sayang cuma ning istri
Mung cuma semono aja sampe kakang tempo

Kula emong dadi wadon
Kanggo omongane uwong
Yen kakang abot ning mana
Putusaken cinta kula

Kula emong rebutan lanang
Isin wirang ning bebaturan
Yen kakang cinta ning kula
Aja kesuwen kita nikah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here